Током овог месеца у плану је договор и сарадња са Средњом Техничком школом у припреми заједничке Светосавске академије, која ће поводом школске славе бити одржана 27.јануара у 19 часова у Спортско-културном центру Обреновац. Та прослава ће бити организована и уз помоћ општине Обреновац и обреновачке цркве са којима имамо изванредну сарадњу.

Ученици млађих разреда заједно са својим учитељима припремају поводом новогодишњих празника представу којом ће се наша школа представити јавности, како другим ученицима наше школе тако и нашим будућим ђацима у обдаништима и другим заинтересованим људима у општини Обреновац.

У оквиру пројекта ДИЛС добили смо организацију семинара који се одржава 3. и 4. децембра за колектив наше школе, а имаћемо до Нове године још један семинар у оквиру тог истог пројекта. Тиме не само да помажемо нашим колегама да по слову закона имају одређени број сати усавршавања на свом послу него и заиста им омогућавамо да споје та искуства добијена на семинарима са праксом и примене неке од кључних ствари у својој настави.